Wasknijper in een pakketje!

 5,99

Handige wasknijper, niet alleen voor de was maar bijvoorbeeld ook voor de knutsels van je kinderen.

  • Goede grip tussen duim en wijsvinger
  •  Massief hout
  •  Bedrukt met logo
  •  Vervaardigd in België
  •  Gratis verzending in pakketje

Deze unieke wasknijper gun je iedere ouder. Ligt soepel in de hand. Bedrukt met het logo van de Billenboetiek. Vervaardigd in België. Gratis verzending in een pakketdoosje. Wat wil een mens nog meer?

Je krijgt natuurlijk geen knijper in een lege doos. Naar deze pagina verwijzen we mensen door die om verschillende redenen verzendkosten voor een pakketje af kunnen rekenen.

 

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.