Reviews

Klanten over Billenboetiek.nl

Goed advies en kwalitatief goede luiers. Wij hebben na 2 jaar pamper-ervaring de overstap naar wasbaar gemaakt. Onze tweede zoon was geboren en we vonden de volle luier kliko’s toch echt niet meer kunnen. We hadden er dus wel direct twee in de wasbare luiers, maar dat duurde niet lang. Het bleek de ideale aanzet voor de oudste tot zindelijkheid! Inmiddels is onze jongste een jaar en zijn we meer dan tevreden over de luiers. Twijfel je over een overstap omdat je al even met de pampers van start bent? Wij kunnen een overstap aanraden!

Martijn Bakker

I discoverd them trough the Draagkracht shop in Utrecht, they explain you everything ( as long as you are interested) and they have super cute diapers!
the website is also very practical and has a nice design.

Never knew the diapers were so easy and fun 🙂

less trash more comfortable!

Kim Paulus

 

Benieuwd naar onze wasbare luiers? Bekijk ze hier

Hele fijne klantenservice. Persoonlijk contact. Handgeschreven kaartje bij je bestellen. Feestje om een pakket binnen te krijgen : )

Herminke Lipke

De billenboetiek is een mooie winkel (webshop met winkelruimte bij Draagkracht in Utrecht). Ze hebben ons als één van de eersten ontzettend fijn en goed geholpen. Wij zijn mede dankzij hun enthousiasme ook helemaal overstag gegaan naar wasbare luiers.
Ze geven goed advies en staan achter de producten die ze leveren.

David van Putten

Heel fijn en deskundig advies van Anne en Hanna gekregen over welke luiers het beste zouden passen bij mijn zoon. Ook na aanschaf kan ik altijd bij ze terecht voor vragen en tips. Aanbod van de webshop vind ik ook perfect: voldoende keuze en variatie.

Bernadette Hoekstra-Hoenders

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen.
Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries

 

 

Benieuwd naar onze wasbare luiers? Bekijk ze hier

Geweldige service, heel persoonlijk en leuke overzichtelijke site!

Wendel van Dijk

Zaterdagavond alvast een paar bamboozles besteld (kleuren die uit het assortiment gaan helaas), dinsdagmiddag in huis. Met een mooie uitgebreide handleiding, paar folders en posters, handgeschreven kaartje en een wasbaar billendoekje om te proberen. Helaas duurt het nog een poosje voor ik ze kan gebruiken, maar er komen zeker nog meer luiertjes bij.

Saskia Pras

Wij zijn sinds drie weken trotse ouders van onze mooie dochter en sinds 2 weken enthousiast gebruiker van de wasbare luiers. Na een uitgebreide voorlichting en demonstratie door de Billenboetiek zijn we voor het starterspakket gegaan. In de kraamweek zijn we gestart met wegwerp luiers, maar nu we eenmaal over zijn op wasbaar, is er geen weg meer terug.

Samantha van de Wal

Ik heb een pakket gehuurd via Diana. Snel met leveren en goede uitleg erbij! Zo af en toe had ik dan toch nog wat vragen en die antwoordde ze vrijwel direct!! Echt super geregeld!! Dank je wel Diana!!

Ook een bestelling gedaan hier! Snelle levering en ook het 2e deel kwam vlot er na! Leuk detail ook de handgeschreven berichten!

Robyn Michel

 

 

Benieuwd naar onze wasbare luiers? Bekijk ze hier

Ze denken zo goed mee, geven fijne en goede adviezen en hebben snelle service! Echt een top stel met een heel mooi bedrijf.

Marlies de Vet

Wat een superservice!

Marjon Dorjee

Super goede, persoonlijke service! Heel blij met de keuze voor wasbare luiers.

Marilou Phielix

Wat een fijne service.
Ik had een vraag over de maat. Deze gemaild en binnen notime had ik een reactie. Ook nadat mijn eerste ervaring wat tegenviel “lekkende luier”. Zeer netjes telefonisch benarderd en tips gehad, waardoor ze nu perfect zitten!
Zeker een aanrader!!

Marcha Kops

 

 

Benieuwd naar onze wasbare luiers? Bekijk ze hier

Ik ben oppas-oma en in het begin was het even wennen. Nu vind ik het reuze makkelijk, had afgelopen week een wegwerpluier voor nood, maar stond even te kijken hoe dat ook alweer werkte. Ik ben dus helemaal gewend aan deze luiers. Vooral die met het ‘bijen’kleurtje zwart/geel gestreept, heeft mijn voorkeur als imker 😉 Ben heel blij dat mijn dochter heeft gekozen voor de Billenboetiek. Goede uitleg en advies. 😀

Lamberta Bakker

Vanaf het eerste moment dat wij in contact kwamen met de Billenboetiek zijn wij ‘om’.
Prachtig concept en we zijn ontzettend goed geholpen en geadviseerd.
Ons pakket werd persoonlijk aan de deur gebracht. Heel leuk!

De luiers zien er prachtig uit en onze dochter heeft sinds het gebruik nog nooit luieruitslag gehad.

Jorien Berkhout

Na bestelling vrijwel de volgende dag in huis. Keurig een kaartje erbij dat mijn bestelling ook per post verstuurd kon worden ipv pakket en daarvoor het teveel betaalde bedrag terug gekregen. Hartelijk dank daarvoor! Mocht ik weer wat nodig hebben kom ik zeker terug:)

Joni Moreno Sancho-Hammer

Geweldige service! Mooie producten! Kortom een aanrader.

Jolien Verhagen

Fijne en snelle reacties, prachtige folder en poster en snelle levering. Toppers ga vooral zo door, succes met groot worden!

Jeanet Veenstra Venema

Prettig en snel contact. Er wordt goed meegedacht en vragen worden snel beantwoord. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij de bestelling wordt gedaan.

Els Brakkee

 

 

Benieuwd naar onze wasbare luiers? Bekijk ze hier

Heel fijn en persoonlijk bedrijf! Geven goed advies en snelle service!

Dorien Agterberg

Mooie producten, mooie prijs, mooie eigenaars! Aanrader!

Annabelle Morvan

Wasbare luiers zal ik wel… zal ik niet?
Nou… inmiddels kan ik het vol enthousiasme aanraden en ook zeker de billenboetiek!!! De billenboetiek: persoonlijk, spreken uit eigen ervaring, prima service, vertrouwen, snel …. al met al: DOEN!

Linda Merckx

Via onze kraamhulp hoorden we over de Billenboetiek. Hanna en Anne kwamen zelfs bij ons thuis een demonstratie geven, en een jaar later zijn we nog altijd erg blij met onze wasbare luiers! Bij vragen, of als we een nieuwe rol inlegvellen nodig hebben, staan Hanna en Anne altijd klaar, met raad en daad. Als ervaringsdeskundigen met twee koters weten ze waar ze het over hebben, en het is nog gezellig ook! Erg aan te raden, wasbare luiers én de Billenboetiek!

Liefde Amsterdam

 

 

Benieuwd naar onze wasbare luiers? Bekijk ze hier

Groot aanbod (in ons geval een groter aanbod dan bij Kaatje) en prima prijzen. Dezelfde dag nog geleverd met de fiets (!), maar wij wonen dan ook heel dichtbij. Superwinkel!

Geert van Toer

Fijn persoonlijk contact en super service! Zowel rondom een bestelling als achteraf, wanneer er garantie nodig is. Echt een aanrader in de wasbare luierwereld!

Eva Woodrow