Toont alle 3 resultaten

Basisluiers

Basisluiers zijn goed absorberende luiers die nog een waterdicht overbroekje nodig hebben. Maat 1 is newborn, gaat gemiddeld tot 8/9 kg mee en maat 2 gaat meestal tot de zindelijkheid. Ze zijn gemaakt van katoen of bamboe en zijn er in diverse modellen. Van prefolds (klassieke meerlaagse doeken om zelf naar wens te vouwen) tot prachtige broekjes met klittenband.

Maat 1 & 2
 19,50 29,00
Maat 1 & 2
 18,50 22,50
Maat 1, 2 & 3
 19,00 22,50

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.