STENEN WINKEL MET WASBARE LUIERS

Je kunt de Billenboetiek vinden in Nieuwegein, in ons kantoor met webshop kan je op afspraak langs komen voor informatie, om producten af te halen en naar wens een pakket samenstellen.

wasbare luiers billenboetiek totsbots popolini breberky nieuwegein utrecht langskomen informatie consult pakket samenstellen

Langskomen in Nieuwegein:
Het is mogelijk om langs te komen bij de Billenboetiek voor informatie en/of het samenstellen van een pakket. Wanneer je graag informatie wilt over wasbare luiers en daarna eventueel een pakket wilt samenstellen kun je hiervoor een afspraak inplannen.

Afspraak langskomen

Wanneer je langs wilt komen om puur samen met ons een pakket samen te stellen kun je hiervoor het beste even mailen naar info@billenboetiek.nl

 

Billenboetiek, Nieuwegein

Van de zolder naar de Watertoren via ‘t Goylaan naar de Ravenswade in Nieuwegein!

De afgelopen jaren heeft de Billenboetiek verschillende locaties gehad en op dit moment zitten we op een bedrijventerrein aan de Utrechtse kant van Nieuwegein. Naast de benzinepomp tegenover een grote Praxis. Nog niet de flitsende winkel die we ooit ook hopen te hebben maar wel een hele fijne plek om alle pakketjes in te pakken en mensen te ontvangen voor vragen, informatie, het afhalen van pakketjes of het samenstellen van een pakket.

Het gehele assortiment van de Billenboetiek is hier te vinden en je bent hier van harte welkom om langs te komen voor uitleg en informatie of om je pakket direct samen te stellen. Je kan daarvoor met deze link een afspraak maken.

Met de auto: Parkeren is gratis en op het gras voor het hek is altijd plek.

OV – Bus: Helaas zijn we zeer slecht met de bus bereikbaar. Door bushalte “De Liesbosch” in Nieuwegein in te vullen kom je iets dichterbij dan wanneer je ons eigen adres invoert. Het is dan nog een kwartiertje één rechte weg lopen naar de Billenboetiek.
OV – Trein: Vanaf station Vaartsche Rijn kan je (met een ov-fiets) in 20 minuten naar de Billenboetiek fietsen.

Adres:
Ravenswade 212-A
3439 LD Nieuwegein

Wil je even langs komen om een pakket samen te stellen of een bestelling af te halen? Kijk dan in deze agenda wat er mogelijk is:

Afspraak maken

Het is ook mogelijk om digitaal alle informatie te krijgen en vragen te stellen via een vrijblijvend zoom consult:

Aanmelden zoom consult

 

Kleine Duimpjes, Zierikzee

In Zierikzee vind je een deel van ons assortiment in de winkel van Kleine Duimpjes, een winkel voor o.a. verantwoorde kleding, houten speelgoed en andere producten rondom natuurlijk ouderschap.

Adres:
Verrenieuwstraat 3
4301 HX Zierikzee