STENEN WINKELS MET WASBARE LUIERS

Je kunt ons vinden in Utrecht en Amsterdam, en sinds kort liggen onze producten ook in de winkel van Kleine Duimpjes in Zierikzee. In Amsterdam kan je terecht voor informatie en om onze wasbare luiers eens echt te zien en voelen. Utrecht is onze basis, in ons kantoor met webshop kan je daar langs komen voor informatie, en naar wens ook een pakket samenstellen.

Afsrpraak inplannen videoconsult: Link
Afspraak inplannen Utrecht: Link (mogelijk om vervolgens pakket samen te stellen)
Afspraak inplannen Amsterdam:Link (niet mogelijk om direct een pakket samen te stellen)

 

Billenboetiek, Utrecht 

Het gehele assortiment van de Billenboetiek is te vinden bij ons in Utrecht. Je bent hier van harte welkom voor uitleg en informatie of om je pakket direct samen te stellen. Je kan daarvoor met deze link een afspraak maken. Je kan hier ook op afspraak bestellingen afhalen.

Met de auto: Parkeren is gratis en achter het gebouw is altijd plek op het parkeerterrein.

OV: Er zijn diverse bushaltes in de buurt, vanaf Utrecht Centraal neem je bus 1 richting Hoograven, en stap je uit bij halte Socrateslaan. Loop nog een klein stukje met de bus mee tot over de brug, dan ben je er al.

Adres:
Ravenswade 212-A
3439 LD Nieuwegein

Wil je even langs komen om een pakket samen te stellen of een bestelling af te halen? Kijk dan in deze agenda wat er mogelijk is:

Afspraak maken
watertoren billenboetiek utrecht wasbare luiers

Boezemvriend, Amsterdam

Eens in de twee weken zijn we tussen 11 en 14u te vinden in de Boezemvriend. Dit is naast een prachtige babywinkel ook een gezellig cafe voor jonge ouders ook de plek waar je terecht kunt met al je vragen rondom de zwanger- en het ouderschap. Er worden cursussen gegeven, individuele consults en er zijn specifieke momenten waarop je in contact kunt komen met andere jonge ouders. Bestellingen kan je op verzoek ook afhalen in de winkel. Door corona is het nu van belang om hier een afspraak te maken via de site van de Boezemvriend zodat er niet teveel mensen tegelijk komen.

Adres:
Overtoom 205
1054 HT Amsterdam

wasbare luiers van de Billenboetiek in Amsterdam de Boezemvriend

 

Kleine Duimpjes, Zierikzee

In Zierikzee vind je een deel van ons assortiment in de winkel van Kleine Duimpjes, een winkel voor o.a. verantwoorde kleding, houten speelgoed en andere producten rondom natuurlijk ouderschap.

Adres:
Verrenieuwstraat 3
4301 HX Zierikzee