Let op: Omdat we het risico op verspreiding van het coronavirus zo beperkt mogelijk willen houden zijn de inloopmomenten in alle winkels en in de watertoren geschrapt! Wil je toch graag persoonlijk door ons geholpen worden? Overweeg dan ons consultpakket. Je ontvangt dan op borg een pakket met alle systemen die we tijdens een consult behandelen. Wanneer je bestelling binnen is kan je een afspraak bij ons inplannen en zo kunnen we je digitaal (via whatsapp beeldbellen of skype) persoonlijk informeren.

Afhalen van producten in de watertoren blijft mogelijk, we leggen de producten dan voor je in de lift en beneden kan je ze dan afhalen. Iets minder persoonlijk dan je van ons gewend kunt zijn maar op dit moment wel zo verantwoordelijk..

STENEN WINKELS MET WASBARE LUIERS

We zijn regelmatig aanwezig in een aantal winkels, zodat je onze producten kan zien, informatie kan krijgen en vragen kan stellen. In deze winkels ligt een selectie van onze luiers en accessoires, kijk voor de momenten dat we er zelf zijn even hieronder. Graag tot ziens!

WATERTOREN, Utrecht

Het gehele assortiment van de Billenboetiek is te vinden op de zesde verdieping in de watertoren in Rotsoord, Utrecht. Je bent hier van harte welkom voor uitleg en informatie of om je pakket direct samen te stellen. Je kan daarvoor een afspraak maken, of gewoon langs komen op onze informatie-ochtenden en -avonden. Zie de agenda hieronder voor een overzicht. Je kan hier ook op afspraak bestellingen afhalen.

OV: De afstand tussen Station Vaartsche Rijn en de watertoren is 400 meter. Zeer goed te lopen dus. Vaartsche Rijn is het nieuwe station tussen Utrecht Centraal en Utrecht Lunetten in. (Link wandelroute)

Adres:
Heuveloord 25h
3523 CK Utrecht

Wil je even langs komen om een pakket samen te stellen of een bestelling af te halen? Bel of app ons van te voren zodat je zeker weet dat er iemand is! 06 308 25 108

wasbare luiers van de Billenboetiek in Amsterdam de Boezemvriend

Boezemvriend, Amsterdam

Iedere woensdagmorgen zijn we tussen 11 en 14u te vinden in de Boezemvriend. Dit is naast een prachtige babywinkel ook een gezellig cafe voor jonge ouders ook de plek waar je terecht kunt met al je vragen rondom de zwanger- en het ouderschap. Er worden cursussen gegeven, individuele consults en er zijn specifieke momenten waarop je in contact kunt komen met andere jonge ouders. Bestellingen kan je ook afhalen in de winkel.

Adres:
Overtoom 205
1054 HT Amsterdam

wasbare luiers in Utrecht (Oude Gracht Draagkracht)

DRAAGKRACHT, Utrecht

Een aantal van onze luiers kan je vinden in de winkel van Draagkracht. In deze kinderwinkel bevinden zich rond de 60 verschillende kleine ondernemers. Iedere donderdagmiddag kan je van 13:30u tot 17u terecht met al je vragen over wasbare luiers. Één van ons zal dan in de winkel aanwezig zijn. Bestellingen kan je ook afhalen in de winkel.

Adres:
Oudegracht 82
3511AT Utrecht