STENEN WINKELS MET WASBARE LUIERS

Yes er is weer een mogelijkheid om ons te bezoeken, check per winkel wat er mogelijk is!

Je kunt ons vinden in Utrecht en Amsterdam, in Amsterdam kan je terecht voor informatie en om onze wasbare luiers eens echt te zien en voelen. Utrecht is onze basis, in ons kantoor met webshop kan je daar naar wens ook een pakket samenstellen.

Afsrpraak inplannen videoconsult: Link
Afspraak inplannen Utrecht: Link (mogelijk om vervolgens pakket samen te stellen)
Afspraak inplannen Amsterdam:Link (niet mogelijk om direct een pakket samen te stellen)

 

WATERTOREN, Utrecht  (We zijn inmiddels verhuisd naar t Goylaan 3, 2e etage!)

Het gehele assortiment van de Billenboetiek is te vinden op de zesde verdieping in de watertoren in Rotsoord, Utrecht. Je bent hier van harte welkom voor uitleg en informatie of om je pakket direct samen te stellen. Je kan daarvoor met deze link een afspraak maken. Je kan hier ook op afspraak bestellingen afhalen.

OV: De afstand tussen Station Vaartsche Rijn en de watertoren is 400 meter. Zeer goed te lopen dus. Vaartsche Rijn is het nieuwe station tussen Utrecht Centraal en Utrecht Lunetten in. (Link wandelroute)

Adres:
‘t Goylaan 3
3525AA Utrecht

Wil je even langs komen om een pakket samen te stellen of een bestelling af te halen? Kijk dan in deze agenda wat er mogelijk is!

Afspraak maken
watertoren billenboetiek utrecht wasbare luiers

Boezemvriend, Amsterdam

Iedere woensdagmorgen zijn we tussen 11 en 14u te vinden in de Boezemvriend. Dit is naast een prachtige babywinkel ook een gezellig cafe voor jonge ouders ook de plek waar je terecht kunt met al je vragen rondom de zwanger- en het ouderschap. Er worden cursussen gegeven, individuele consults en er zijn specifieke momenten waarop je in contact kunt komen met andere jonge ouders. Bestellingen kan je ook afhalen in de winkel. Door corona is het nu van belang om een afspraak te maken via de site van de Boezemvriend zodat je ook zeker weet dat aan de beurt komt. Gewoon langs komen is ook een optie maar door de beperkte ruimte kan het zijn dat we al volgepland zijn.

Adres:
Overtoom 205
1054 HT Amsterdam

wasbare luiers van de Billenboetiek in Amsterdam de Boezemvriend

DRAAGKRACHT, Utrecht

Een aantal van onze luiers kan je vinden in de winkel van Draagkracht. In deze kinderwinkel bevinden zich rond de 60 verschillende kleine ondernemers. Ook vind je hier onze inlegvellen, zwemluiers en andere accesoires! Kijk op de Facebook pagina van Draagkracht voor de huidige openingstijden! Hier geven wij geen informatie over wasbare luiers

Adres:
Oudegracht 82
3511AT Utrecht

wasbare luiers in Utrecht (Oude Gracht Draagkracht)