STENEN WINKELS MET WASBARE LUIERS

Je kunt ons vinden in Nieuwegein en Amsterdam, en sinds kort liggen onze producten ook in de winkel van Kleine Duimpjes in Zierikzee. In Amsterdam kan je terecht voor informatie en om onze wasbare luiers eens echt te zien en voelen. Nieuwegein is onze basis, in ons kantoor met webshop kan je op afspraak langs komen voor informatie, en naar wens ook een pakket samenstellen.

Afspraak inplannen videoconsult: Link
Afspraak inplannen Nieuwegein: Link (mogelijk om vervolgens pakket samen te stellen)
Afspraak inplannen Amsterdam: Link (niet mogelijk om direct een pakket samen te stellen)

 

Billenboetiek, Nieuwegein 

We zitten op een bedrijventerrein aan de Utrechtse kant van Nieuwegein naast de benzinepomp tegenover een grote Praxis

Het gehele assortiment van de Billenboetiek is te vinden bij ons in Nieuwegein. Je bent hier van harte welkom voor uitleg en informatie of om je pakket direct samen te stellen. Je kan daarvoor met deze link een afspraak maken. Je kan hier ook op afspraak bestellingen afhalen.

Met de auto: Parkeren is gratis en op het gras voor het hek is altijd plek op.

OV – Bus: Helaas zijn we zeer slecht met de bus bereikbaar. Door bushalte “De Liesbosch” in Nieuwegein in te vullen kom je iets dichterbij dan wanneer je ons eigen adres invoert. Het is dan nog een kwartiertje één rechte weg lopen naar de Billenboetiek.
OV – Trein: Vanaf station Vaartsche Rijn kan je (met een ov-fiets) in 20 minuten naar de Billenboetiek fietsen.

Adres:
Ravenswade 212-A
3439 LD Nieuwegein

Wil je even langs komen om een pakket samen te stellen of een bestelling af te halen? Kijk dan in deze agenda wat er mogelijk is:

Afspraak maken

Boezemvriend, Amsterdam

Eens in de twee weken op de woensdag zijn we tussen 11 en 14u op afspraak te vinden in de Boezemvriend. Dit is naast een prachtige babywinkel ook een gezellig cafe voor jonge ouders ook de plek waar je terecht kunt met al je vragen rondom de zwanger- en het ouderschap. Er worden cursussen gegeven, individuele consults en er zijn specifieke momenten waarop je in contact kunt komen met andere jonge ouders. Bestellingen kan je op verzoek ook afhalen in de winkel. Let op: Door een afspraak in te plannen (link) weten we zeker dat we langs moeten komen, plan het dus echt in en meld je af als het je toch niet uitkomt (geen probleem, dan komen we niet voor niks).

Adres:
Overtoom 205
1054 HT Amsterdam

wasbare luiers van de Billenboetiek in Amsterdam de Boezemvriend

 

Kleine Duimpjes, Zierikzee

In Zierikzee vind je een deel van ons assortiment in de winkel van Kleine Duimpjes, een winkel voor o.a. verantwoorde kleding, houten speelgoed en andere producten rondom natuurlijk ouderschap.

Adres:
Verrenieuwstraat 3
4301 HX Zierikzee