Onze merken: Milovia, Popolini, Blueberry, Totsbots en Bambi Roxy

Popolini wasbare luiers LogoTotsbots wasbare luiers Billenboetiek logo   Blueberry Diapers wasbare luiers Billenboetiek    Milovia logo wasbare luiers Billenboetiek    Bambi Roxy wasbare luiers billenboetiek

 

De Billenboetiek vindt het belangrijk om producten te verkopen waarvan we zeker weten dat de arbeidsomstandigheden en materialen zuiver zijn. Om deze reden hebben wij er bewust voor gekozen geen producten te verkopen uit Azië. Best een pittige beslissing wanneer je je bedenkt dat 70% van de luiermarkt hier vandaan komt. Toch zorgt deze beslissing er ook voor dat we alleen de beste luiers verkopen.

Onze luiers zijn vóór kinderen, niet dóór kinderen! 

Met al onze merken hebben we persoonlijk contact. Van bijna ieder bedrijf kennen we de oprichters persoonlijk. Allemaal geen steenrijke directrices met een dikke Tesla onder hun kont maar meestal ouders die iets wilden veranderen en daar met ontzettend veel doorzettingsvermogen en liefde voor zorgen. Dit contact zorgt ervoor dat we jou de service kunnen bieden wanneer er iets aan de hand is. Maar ook met suggesties kunnen komen die ervoor zorgen dat de wasbare luier van de Billenboetiek zicht blijft doorontwikkelen. Dus mocht je tips of ideeën hebben, laat het ons altijd weten. We doen er iets mee!