Consultpakket

(11 klantbeoordelingen)

 150,00

Je kunt bij ons in Nieuwegein op afspraak langs komen voor informatie, maar we doen ook uitgebreide informatiesessies via Zoom. Dat scheelt een hoop reizen en tijd, en werkt eigenlijk net zo goed. Om tijdens zo’n sessie wel ook in het echt te kunnen zien en voelen waar we het over hebben kun je een consultpakket bestellen, waarin vrijwel alle luiers en accessoires zitten die aan bod komen. Het werkt als volgt:

  1. Je bestelt dit pakket
  2. Bij ontvangst plan je een video-afspraak in
  3. Je retourneert dit pakket
  4. Je krijgt je geld (excl. verzendkosten) terug, of kunt het bedrag aftrekken van je bestelling

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.