Toont alle 8 resultaten

Voordeelpakketten

Wij hebben zelf het meest vertrouwen in het tweedelig systeem. Deze luiers absorberen het best en zijn ook het meest lekproof van alle systemen. Omdat we deze luiers blind aan iedereen durven te verkopen hebben we hier kant en klare pakketten van gemaakt. Van een maat 1 pakket tot een kant en klaar pakket tot aan de zindelijkheid. Uiteraard kun je bij deze pakketten zelf nog alle kleuren en printjes uit kiezen.

 450,00 860,00
 390,00 980,00
Maat 1 & 2
 810,00 1.560,00
 25,00
Maat 1 & 2
 1.320,00 1.440,00
Maat 1 & 2
 2.270,00 2.430,00

In al onze voordeelpakketten vind je het tweedelige systeem; basisluier met overbroekje. We hebben zelf het meeste vertrouwen in dit systeem. Deze wasbare luiers absorberen het best en zijn het meest lekproof. We durven deze wasbare luiers blind aan iedereen te verkopen, en weten zeker dat het voor jou ook ideaal werkt. Wil je meer weten over dit systeem en de andere systemen? Klik dan hier.

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen.
Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.