Toont alle 10 resultaten

Voordeelpakketten wasbare luiers

Van de diverse systemen die er bestaan voor wasbare luiers hebben wij zelf het meest vertrouwen in het tweedelig systeem. Dit is een combinatie van een basisluier met een waterdicht overbroekje. De basisluiers absorberen het best en met het overbroekje er overheen is het het meest lekproof van alle systemen. Qua verschonen lijkt het op de wegwerpluier. Het is een simpele handeling die je eigenlijk 2 keer herhaalt.

Het kan daardoor misschien lastiger lijken, maar omdat het het meest lekvrije systeem is kost het alsnog minder tijd dan een hele set kleding verschonen. Bovendien verschoon je regelmatig, het duurt dan ook niet lang voor je blindelings op hoge snelheid die luiers verschoont.

Pakketten wasbare luiers

Voordeelpakket Maat 1 (tot 9 kg)

 450,00 860,00
 390,00 980,00
Maat 1 & 2
 810,00 1.560,00

alle accessoires

Wollig Nachtpakketje

 82,50
Maat 1 & 2
 1.320,00 1.440,00
Maat 1 & 2
 2.270,00 2.430,00
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 55,00.Huidige prijs is: € 45,00.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 82,50.Huidige prijs is: € 60,00.

Voordeelpakketten: kies zelf alle kleuren en printjes

Omdat we deze luiers blind aan iedereen durven te verkopen hebben we hier kant en klare pakketten van gemaakt. Deze pakketten variëren van een maat 1 basispakket tot een pakket in maat 1 en 2 met alle accessoires die je mogelijk nodig kunt hebben tot de zindelijkheid.

Twijfel je welk pakket het beste bij je past? Neem dan gerust contact met ons op!

Na het bestellen van het pakket van je keuze krijg je een mailtje met daarin een link: je kunt namelijk op eenvoudige wijze stap voor stap alle kleuren en printjes kiezen die je wilt. Via de link word je aan de hand meegenomen in alle keuzes die je kunt maken. Lekker in je joggingbroek vanaf de bank, fijn toch?

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.