Resultaat 1–28 van de 49 resultaten wordt getoond

Accessoires

Wasbare luiers gebruiken doe je echt comfortabel met onze accessoires. Sommigen zijn echt onmisbaar, zoals onze inlegvellen. En wat dacht je van een wetbag? Om onbezorgd op pad te gaan is deze waterdichte luiertas superhandig! Maar ook voor natte zwemspullen bijvoorbeeld kan een wetbag enorm handig zijn. Op de babykamer naast de luiertafel zet je onze handige luieremmer, met bijpassend wasnet. Zo kun je altijd snel je vieze luiers weg mikken en je krijgt geen vieze handen als je de was gaat doen! Voor de nachten kan je extra absorptie nodig hebben, onze boosters zijn perfect om in onze basisluiers te leggen voor de langere nachten.

Accessoires

Consultpakket

 150,00

Accessoires

Bamboozle Pads

 13,50
 5,00

(verschonings) dekentjes

Totsbots Happy Mat

 18,00

(verschonings) dekentjes

Petit Lulu verschoningsdekentje

 22,00

Accessoires

Zwemluier Totsbots

 16,00

Accessoires

Muumi wegwerpluiers

 0,50 22,00
 25,00

Accessoires

Popolini luiertas

 19,50
 28,50 29,50

Accessoires

Totsbots Emmer

 25,00

Accessoires

Totsbots Wasnet

 9,00

Van A tot Z!

Als je interesse hebt in wasbare luiers of zeker weet dat je wilt starten dan zijn er ongelooflijk veel keuzes om te maken. Natuurlijk weet je dat je wasbare basisluiers en waterdichte overbroekjes nodig hebt, maar om je comfortabel van geboorte naar zindelijkheid te bewegen zijn er vele onmisbare accessoires. Gelukkig maken wij het je makkelijk door alle fijne accessoires aan te bieden op onze website. Overzichtelijk en praktisch: dat vinden wij belangrijk!

Van oefenbroekjes tot billenspray, van wasbare zoogcompressen tot zwemluiers. In deze subcategorie vind je allemaal handige én onmisbare artikelen die je duurzame leven met wasbare luiers een stuk makkelijker maken!

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.