Toont alle 2 resultaten

Hydrofiele doeken

Het eerste wat je hoort als je zwanger bent is dat je nooit teveel hydrofiele doeken kunt hebben. Deze dunne en sneldrogende doeken zijn multifunctioneel. Van spuugdoekje tot inbakerdoek: je kunt ze werkelijk overal voor gebruiken. In assortiment kunnen ze dus niet ontbreken! Het fijne is dat je ze gewoon op 60 graden met de luiers mee kunt wassen, geen gedoe.

-27%
Oorspronkelijke prijs was: € 27,50.Huidige prijs is: € 20,00.
-31%
Oorspronkelijke prijs was: € 6,50.Huidige prijs is: € 4,50.

De Poofi hydrofiele doek

Overal kun je wel hydrofiele doeken krijgen, maar wij verkopen een XL doek. De Poofi is groot en veelzijdig. Onmisbaar voor een dagje strand of op vakantie!

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.