Toont alle 5 resultaten

Luieremmers en wasnetten

Na het verschonen blijf je altijd achter met een vieze luier. Waar je een wegwerpluier weggooit en daarmee bijdraagt aan een enorme berg afval, gebruik je met wasbare luiers de afsluitbare luieremmer. In de luieremmer zit een wasnet en daarin bewaar je de vieze luiers tot hij vol is en het tijd is om te wassen. Je gooit het het wasnet direct in de wasmachine. In de wasmachine komen door het draaien van de trommel de luiers vanzelf los. Het is handig om twee wasnetten aan te schaffen; wanneer het ene in de was zit kan het andere in de emmer.

Accessoires

Emmerpakket

 55,00

Accessoires

Totsbots Emmer

 25,00

Accessoires

Totsbots Wasnet

 9,00

Accessoires

Wasnet met rits

(voor kleine sokjes en doekjes)
 7,50 9,50

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.