Toont alle 4 resultaten

Luieremmer

Na het verschonen blijf je altijd achter met een vieze luier. Waar je een wegwerpluier weggooit en daarmee bijdraagt aan een enorme berg afval, gebruik je met wasbare luiers de afsluitbare luieremmer met wasnet. Deze emmer is met clips afsluitbaar, niet tegen de stank maar meer om nieuwsgierige broertjes en zusjes (en huisdieren) buiten de emmer te houden. Neem maar van ons aan: dan ben je blij dat ze er op zitten!

Accessoires

Totsbots Emmer

 25,00

Accessoires

Wasnet

 10,50
Aanbieding!

Accessoires

2x Totsbots wasnet

Oorspronkelijke prijs was: € 21,00.Huidige prijs is: € 18,50.
-21%
+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken

Accessoires

Wasnet met rits

(voor kleine sokjes en doekjes)
 6,00 7,50

Wasnetten

Natuurlijk gebruik je de emmer niet zo los: je hangt er een wasnet in. Ons bijpassende wasnet heeft een handig elastiek dat perfect om de rand van de luieremmer past. Wanneer de emmer vol is haal je het wasnet eruit en gooit het in de wasmachine. Je hoeft de luiers er niet uit te schudden want door het draaien van de wastrommel komen ze er vanzelf uit tijdens het wassen. Het is handig om twee netten te hebben, als er eentje in de wasmachine zit kan de tweede weer in de emmer gehangen worden!

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.