4

Toont alle 7 resultaten

Inleg systeem (Inlegger + overbroekje)

Hoe eenvoudig kan het zijn, je hebt nodig: Een overbroekje en één of twee inleggers (ook wel boosters genoemd), je legt ze in het overbroekje et voila. Goed om te weten; Je hebt hier meer overbroekjes nodig dan bij het tweedelig systeem. Puur omdat de inleggers niet met elastiek afsluiten waardoor er vaker ontlasting in de het overbroekje terecht kan komen. Daardoor verschoon je vaker het geheel ipv enkel de binnenluier. Wil je een beeld van hoe werkt? Bekijk onze infopagina

peenut-billenboetiek-herbruikbare-luier-totsbots

Alle luiers

Popolini Popo Wrap

 18,00 19,00
 5,00

Alle luiers

Blueberry Capri

 24,00
 19,50

Accessoires

Bamboozle Pads

 13,50

Accessoires

Popolini Prefold

 9,50 10,50
 27,50

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.