Toont alle 2 resultaten

Zwemluiers

Als je een kindje hebt dan is het ontzettend leuk om af en toe, of zelfs wekelijks, te gaan zwemmen. Jammer genoeg zijn er nog steeds te veel (wat ons betreft) mensen die wegwerp zwemluiers gebruiken. Ontzettend zonde, want een wasbare zwemluier werkt exact hetzelfde als een wegwerp zwemluier. Gelukkig merken we wel dat wasbare zwemluiers steeds populairder worden.

In ons assortiment vind je wasbare zwemluiers in twee verschillende maten en in allerlei leuke prints en kleuren! Voor maat 1 adviseren we Totsbots, want die is wat dikker van materiaal. Voor maat 2 maakt het niet uit, maar Popolini is net een echt zwembroekje, dus hartstikke leuk!

+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken

Accessoires

Zwemluier Totsbots

 16,00
+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken
 18,50

Wasbare zwemluiers: hoe werkt het?

Een wasbare zwemluier is feitelijk een zwembroek. Het houdt ontlasting binnensbroeks, maar urine gaat er dwars doorheen. Net als bij wegwerp zwemluiers overigens, want een absorberend broekje gaat nu eenmaal niet in het zwembad. Dat is dan ook de reden dat er zoveel chloor in het water zit. Je doet de zwemluier gewoon zo aan, zonder inlegvel. Dit heeft ook geen zin want het inlegvel verkreukt helemaal in het water. Bij ontlasting spoel je de luier even uit en je vervolgt je dag.

Het kan fijn zijn om twee zwemluiers te hebben om deze reden, hoewel kindjes niet vaak poepen in het zwembad. Ze zijn immers veel te druk met andere zaken.

 

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.