Toont alle 2 resultaten

Alles in één systemen

De alles-in-één luiers van de Billenboetiek hebben ieder hun eigen techniek en voor- en nadelen. Bekijk voor een specifieke beschrijving per luier onderin de beschrijving. Tweedelige systemen kan je naar ons idee kopen voor een nog ongeboren kindje. Het alles-in-één systeem echter moet maar net om jouw kindje passen. Wanneer je dus graag het alles-in-één systeem wilt gebruiken raden we je aan een paar luiers te testen voor je meteen een groot pakket aanschaft.

+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken

Alle luiers

Totsbots H.E.R.O

 27,50
+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken
 25,00

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.