Toont alle 5 resultaten

Wasbare billendoekjes

Wasbare billendoekjes zijn een geweldig alternatief voor de plastic verpakte wegwerpdoekjes. Een kleine moeite om de afvalberg nog verder te verkleinen! De billendoekjes hebben een fijn formaat en 2 fijne zijden. De kant met printje is van een zacht tricot en de andere kant is van badstof. Geschikt voor het stevigere boenwerk. Onze printjes wisselen regelmatig en staan altijd geweldig leuk op een stapeltje op de commode. Kun je niet kiezen welke je het leukst vindt? Dan kies je voor onze mix! Ook leuk: combineer de doekjes met onze nieuwe aankleedkussenhoezen.

Het zijn de mensen van stichting Hagar tot Ruth die de billendoekjes voor ons maken.

+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken
 20,00
+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken

Accessoires

Zerah Billenspray

 7,50
+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken

Accessoires

Zerah Navulling

Billenspray
 24,00

Hoe werken wasbare billendoekjes?

In het begin is het gebruik van wasbare billendoekjes misschien wat onwennig, want je wilt natuurlijk geen poep in de wasmachine. Dus hoe werkt het dan wel? Onze ervaring is dat het snel went: je veegt de ergste viezigheid weg met een stukje toiletpapier en erna poets je de billen helemaal schoon met de wasbare billendoekjes. Deze kun je alleen met water gebruiken of in combinatie met de verzachtende billenspray van Zerah.

Onderweg? De vieze billendoekjes kunnen eenvoudig in de wetbag bewaard worden en thuis met de luiers worden gewassen op 60 graden.

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.