Toont alle 3 resultaten

Borscompressen zijn bedoeld om de melk op te vangen die soms vrij komt voor, na of tijdens het voeden. Wanneer je aan de ene borst voedt kan het best zijn dat je andere borst ook toeschiet. Het kan soms lonen daar een flesje onder te houden. Mocht het niet zo veel zijn dan kan je een borscompres inzetten.


Wist je trouwens dat je zoogkompres eigenlijk met een K schrijft? Ziet er niet uit maar is wel de goede spelling. Zelfs google zal je vragen 'bedoel je zoogcompres?' puur omdat iedere Nederlander het toch echt met een C spelt. Om een beetje vindbaar te blijven zullen we dus maar mee gaan met de meute maar goed om te weten dus: Borstkompressen en zoogkompressen spelt bijna iedere Nederlander verkeerd!

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.