Toont alle 3 resultaten

Oefenbroekjes

Wanneer je kindje onderweg is naar zindelijkheid kan het handig zijn om oefenbroekjes te gebruiken. Dit zijn broekjes die wat meer zekerheid bieden dan onderbroeken tijdens de zindelijkheidstraining. Ze nemen minder vocht op dan luiers, maar zijn zeer geschikt om kleine ongelukjes op te vangen. Als je net start met zindelijkheidstraining en je kindje heeft nog regelmatig wat grotere ongelukjes dan kan de All in One luier een mooie tussenstap zijn.

Op dit moment verkopen we de broekjes van Popolini en Blueberry. De trainers van Popolini absorberen iets meer, ze zitten tussen een luier en een oefenbroekje in, en zijn daarmee wat geschikter voor bijvoorbeeld zindelijkheidstraining in de nacht.

 

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen.
Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.