Toont alle 4 resultaten

Wetbag, waterdichte luiertas

Wetbags zijn onmisbaar voor dagjes weg, om de gebruikte luiers terug mee naar huis te nemen. Ze sluiten goed af, dus lekken en stinken niet. In de wetbags van Milovia passen 3 tot 4 luiers, de wetbags van Blueberry en Popolini 7 tot 8. Er zijn ook tassen met een vak voor natte luiers én een vak voor droge luiers verkrijgbaar. De wet&dry bag van TotsBots bestaat uit twee delen die aan elkaar geklikt kunnen worden, maar dus ook los gebruikt kunnen worden. De Rondo van Popolini is de enige XL wetbag, die kan goed gebruikt worden op vakantie of een weekendje weg. Een goede wetbag is ook belangrijk als je je kind met wasbare luiers naar het kinderdagverblijf laat gaan.

Accessoires

Blueberry Luiertas

 20,00
 25,00

Accessoires

Popolini luiertas

 19,50
 28,50 29,50

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen.
Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.