Toont alle 4 resultaten

Wetbag, waterdichte luiertas

Een wetbag is een waterdichte luiertas waarin je vieze luiers kunt bewaren. Ze sluiten met een rits goed af, dus ze lekken en stinken niet. Onmisbaar voor een dagje weg of bijvoorbeeld voor op de kinderopvang. In de wetbags kun je tot wel 8 luiers bewaren. We verkopen ook wetbags met een gedeelte voor droog goed. De Wet&Dry bag van Totsbots bestaat zelfs uit 1 grote en 1 kleine luiertas die je aan elkaar kunt klikken. De Rondo van Popolini is de enige XL wetbag, welke ideaal is voor op vakantie of een weekendje weg.

We verkopen de wetbags niet alleen voor luiers, ook natte zwemkleding kan, na een bezoekje aan het zwembad, ideaal meegenomen worden in deze luiertassen!

 

Accessoires

Blueberry Luiertas

 20,00
 25,00

Accessoires

Popolini luiertas

 19,50
 28,50 29,50

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.