Toont alle 18 resultaten

Duurzaam cadeau

Wasbare luiers zijn een ontzettend mooi en duurzaam cadeau voor jonge ouders. Of het nou ouders van een eerste of een derde kindje zijn: het is altijd de goede tijd om wasbaar te gaan gebruiken. Een enkele luier als kraamcadeau, een zwemluier voor het zwembad of een heel pakket van geboorte tot zindelijkheid waarmee je de jonge ouders honderden euro’s en heel wat tripjes naar de container bespaart. Er is genoeg te vinden dat geschikt is om mee te nemen. Hieronder staan een paar cadeautips die het vrijwel altijd goed doen. Als je twijfelt, kies dan voor de Billenbon. Daarmee kunnen de ouders zelf uitkiezen waar ze blij van worden.

 

(verschonings) dekentjes

Petit Lulu verschoningsdekentje

 22,00

Accessoires

Zwemluier Totsbots

 16,00

Accessoires

Breberky Wetbag

 24,00

(verschonings) dekentjes

Popolini (verschonings)dekentje

 27,00

Accessoires

Cadeaubon

 14,10 504,10
-29%

Accessoires

Milovia Luiertas

 12,50

Keuzestress?

Wanneer je zelf luiers of zelfs een heel pakket uitkiest kan het wel slim zijn om goed te weten wat de ontvanger graag ziet. Alle kleuren van de regenboog of juist ingetogen en subtiel? We hebben voor ieder wat wils en dat maakt het soms ook wel lastig een keuze te maken. Zorg dat je een idee hebt van wat de ouders mooi vinden, dat maakt de keuze makkelijker. Kom je er echt niet uit met een voordeelpakket? Dan hebben we de keuzestress optie. Hierbij zoeken wij een pakket voor je bij elkaar. Ook in dit geval kan het goed zijn om te weten waar de ouders blij van worden!

Twijfel je over een cadeautje? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.