Toont alle 9 resultaten

Boosters en inleggers

Wanneer je kindje op den duur langer gaat doorslapen in de nachten dan ben je een gezegend mens. Je wil de nachtrust dan dus niet extra verstoren doordat je een luier moet verschonen. Door meer absorptie toe te voegen aan je wasbare luiers kan je kindje (en jij dus ook) heerlijk doorslapen zonder lekkages. Deze extra absorptie komt in de vorm van een wasbare booster: een extra laag die je in de luier kunt leggen en die ervoor zorgt dat de luier langer meegaat tot hij verzadigd is. Welke booster je daarvoor kiest maakt niet zo heel veel uit, elke extra laag betekent meer absorptie.

 

Accessoires

Bamboozle Pads

 13,50
 5,00

Accessoires

Popolini booster 2x

 10,50

alle accessoires

Wollig Nachtpakketje

 82,50
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 55,00.Huidige prijs is: € 45,00.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 70,00.Huidige prijs is: € 55,00.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 70,00.Huidige prijs is: € 55,00.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 82,50.Huidige prijs is: € 60,00.

Alternatief gebruik van de booster

De boosters zijn ook los in een overbroekje te plaatsen, al dan niet vastgezet met knoopjes. Voor newborn babies kan dit goed werken, maar zonder de basisluier mis je naar onze mening toch teveel absorptievermogen. Vaak verschonen dus! Daarom raden wij de boosters echt als extra laag aan.

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.