Toont alle 6 resultaten

Boosters en inleggers

Soms heeft je kindje extra absorptie nodig in de luier. Bijvoorbeeld omdat hij of zij langer door gaat slapen in de nacht. Het kan dan zijn dat alleen de basisluier niet meer genoeg absorbeert. In dat geval is het prettig om een extra booster toe te voegen aan de luier, dit is een extra laag die ervoor zorgt dat de luier langer meegaat tot hij verzadigd is.

De boosters zijn ook los in een overbroekje te plaatsen, al dan niet vastgezet met knoopjes. Voor newborn babies kan dit goed werken, maar zonder de basisluier mis je naar onze mening toch teveel absorptievermogen. Vaak verschonen dus! Daarom raden wij de boosters echt als extra laag aan.

Accessoires

Bamboozle Pads

 13,50

Accessoires

Popolini Prefold

 9,50 12,00
Aanbieding!

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.