Pipet 5x

 1,50

Omdat het nog al een tijdje kan duren voor billenspray met de navulling druppel voor druppel bijgevuld is werd er gevraagd naar oplossingen. Je kunt het flesje op zijn kop zetten boven de billenspray, de wekker op vijf minuten zetten en eindelijk eens die zenmeditatie doen die je iedere dag zou doen òf je gebruikt een pipetje zoals deze en bent in vijf seconden klaar.

  • Eenvoudig bijvullen van navulling aan billenspray
  • Per setje van vijf

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.