Toont alle 7 resultaten

Inlegvellen

Inlegvellen zijn wat ons betreft onmisbaar bij wasbare luiers. Ze vangen de ontlasting op en besparen je dus heel wat vies gedoe met uitspoelen. Als er ontlasting in zit gooi je ze eenvoudig weg in bijvoorbeeld een klein pedaalemmertje. Door hun stevigheid zijn de vellen van de rol goed te gebruiken bij borstvoedingsontlasting. De vellen uit het doosje zijn weer wat groter en daardoor fijn wanneer je kindje overstapt naar vast voedsel. Goed om te weten: de vellen zijn zo stevig dat ze gerust, bij alleen urine, enkele keren mee gewassen kunnen worden met de basisluiers. Omdat ze fluitend temperaturen van 60 graden doorstaan raden we ten zeerste af ze door het toilet te spoelen.

Accessoires

Inlegvellen Rol

 8,50
 7,50
-91%

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.