Toont alle 3 resultaten

Inlegvellen

Poep in de wasmachine? Welnee!

Bij het gebruik van wasbare luiers zijn inlegvellen onmisbaar. Ze vangen de ontlasting op en besparen je dus heel wat uitspoelen. Als je kindje gepoept heeft gooi je het inlegvel weg in bijvoorbeeld een kleine pedaalemmer. De inlegvellen zijn zo stevig dat je ze bij alleen urine gewoon enkele keren mee kunt wassen. Om die reden raden we af om ze door het toilet te spoelen. Je hebt dus wel iets aan afval, maar beduidend minder dan met wegwerpluiers!

Rol of doosje: wat is het verschil?

Wij verkopen inlegvellen op rol of in een doosje, beiden van Popolini. Wanneer je maat 1 gebruikt raden we de inlegvellen op rol aan; deze zijn steviger en kleiner. Ze passen dus beter en omdat ze wat dikker zijn houden ze zuigelingenontlasting goed tegen. Wanneer je maat 2 luiers gaat gebruiken kun je het beste overstappen op de vellen uit het doosje. Deze inlegvellen zijn een stuk groter waardoor het hele oppervlak van de luier wordt bedekt. De vellen zijn iets dunner, maar wanneer je overgaat op vaste voeding wordt ook de ontlasting vaster. Geen probleem dus!

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.