Toont alle 3 resultaten

Wasbare zoogcompressen

Afval beperken kan op meerdere manieren! Als je borstvoeding geeft, of soms zelfs al tijdens je zwangerschap, kun je lekkage uit je borsten ervaren. Heel onhandig natuurlijk, dus daar gebruik je dan een zoogcompres voor. Wij vonden het heel zonde dat hiervoor vaak nog wegwerp wordt gebruikt. Bovendien hebben die zoogcompressen geen waterdichte zijde, dus als je een beetje flink lekt dan ga je er alsnog doorheen.

Daarom heeft Breberky voor ons, van de snijresten van onze overbroekjes, zoogcompressen gemaakt! Dubbel duurzaam dus: het vermindert afval van de productie van de overbroekjes en het houdt je kleding droog van lekkage. Goed bezig!

+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken
 7,00

Wasbare zoogcompressen: de ins & outs.

Wasbare zoogcompressen werken exact hetzelfde als hun wegwerpzusjes: heel eenvoudig dus! Je plaatst de compressen in je beha, met de badstof kant op je tepel. Dit is namelijk de zijde die eventuele lekkage absorbeert. De kant van PUL, een ademend en waterdicht materiaal, zorgt ervoor dat eventueel hevige lekkage niet doordringt in je kleding. Dat scheelt potentieel vervelende situaties!

Bij verzadiging kun je de zoogcompressen mee wassen met de luiers, maar als je dit vervelend vindt dan kunnen ze ook mee worden gewassen met de kleding. Omdat ze zo klein zijn raden we wel aan om een wasnetje te gebruiken, dan raak je ze niet kwijt in de trommel of randen van de wasmachine.

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.