Popolini Organic Snapfit

(31 klantbeoordelingen)

 19,50 29,00

Zachte maar toch stevige luier met slijtvaste knoopsluiting. In mooie kleuren verkrijgbaar en een feestje aan de waslijn!

  •  Mooie, zachte luier
  •  85% biologisch katoen (GOTS gecertificeerd)
  •  In maat verstelbaar
  •  Start al van 2,5kg

Let op, deze basisluiers bevatten 15% kunststof in het textiel, hier is voor gekozen omdat op deze manier de stof slijtvaster is. Mocht je dit niet wenselijk vinden dan kan je kiezen voor de 100% biokatoen witte luier, deze bestaat uit 100% GOTS gecertificeerd katoen.

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.