Popolini Oefenbroekje

 17,50

Ontzettend leuk broekje dat je kindje het gevoel geeft een echte onderbroek te dragen terwijl hij toch nog wat extra absorptie biedt!

  •  Erg handig bij beginnende zindelijkheid
  •  Voor het opvangen van kleine ongelukjes
  •  Ziet eruit als een gewone onderbroek
  •  Van bio katoen met waterdichte tussenlaag

Goed om te weten; oefenbroekjes vangen nooit een hele plas op. Daar zijn wasbare luiers voor bedoeld. Oefenbroekjes zijn bedoeld om kleine ongelukjes op te vangen zodat enkel het oefenbroekje en niet ook de kleding vernieuwd hoeft te worden.

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.