Linnen tas Billenboetiek

 7,50

– Fijne, stevige linnen tas
– 100% gerecycled materiaal (60% katoen en 40% kunststof)
– Gedrukt in Utrecht door Joris Dirks
– Je krijgt de tas bij een pakket (alléén als je dat leuk vindt!)

Deze linnen tas lijkt belachelijk duur maar we verdienen er geen cent op. Ze worden door volwassenen geproduceerd en in Nederland door Joris Dirks gedrukt. Je zou eerder kunnen denken, belachelijk dat dit soort tasjes ook voor dertig cent verkocht kunnen worden. Wanneer je een pakket bij ons aanschaft kan je er voor kiezen om deze tas (gratis!) aan je mandje toe te voegen. Zo komt deze tas alleen bij diegene die hem ook echt wil.

 

Op voorraad

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.