Wasbare luiers en aanstaande opa’s en oma’s

Overweeg je wasbare luiers voor je kindje? Hier een goede reden om dat niet tegen je ouders te zeggen. De kans is namelijk groot dat je te horen krijgt ‘ach kind, waar begin je aan? We waren zo blij toen we daar bij jou vanaf waren‘. Voor je het weet zijn ze aan het vertellen hoe ze stugge katoenen lappen stonden uit te spoelen en koken, met veiligheidsspelden stonden te hannesen, alles altijd doorlekte en dat je niet weet wat je jezelf allemaal op de hals haalt.

katoenen luiers uitkoken Billenboetiek goes back in times
Het beeld dat aanstormend grootouders soms nog hebben..

Welnu, je ouders zijn vast hele lieve mensen en ze hebben vast het beste met je voor, maar ze lopen wel een beetje achter. De moderne herbruikbare luiers zijn makkelijk, handig, degelijk en mooi. Uitspoelen is niet nodig door het inlegvel, spelden zijn niet nodig door klittenband en drukknoopjes, en lekkende luiers zijn verleden tijd door de schitterende overbroekjes. En had je niet ook een wasmachine staan?

En dan nu nog een reden om het er juist wel met je ouders over te hebben: aanstaande opa’s en oma’s geven maar al te graag een groot cadeau als je een kindje krijgt, bijvoorbeeld de traditionele kinderwagen. Als jij nou laat zien hoe mooi de 21e eeuwse luiers zijn en zelf een mooie tweedehands kinderwagen aanschaft, kunnen zij voor jou investeren in een pakket tot de zindelijkheid, waarmee ze je zomaar €1.800 kunnen besparen. Stuur je ouders dus eens naar onze website voor meer informatie, of plaats alvast een bestelling en vermeld bij de opmerkingen “opa en oma betalen”.

2 reacties op “Wasbare luiers en aanstaande opa’s en oma’s

  1. Froukje zegt:

    Oma wou er niets van weten, totdat ze haar kleinkind 2 nachten achtereen kletsnat had en al het beddengoed moest verschonen. Toen, ja, toen belde ze: Jij hebt toch van die, uh, ech, andere luiers? Instructie hoefde ze niet, want natuurlijk begreep ze het systeem wel

  2. Imke zegt:

    Inmiddels is mijn moeder helemaal om, toen we het haar vertelden zei ze: dat is echt wat voor jou. Nu 9,5 maand later is ze bijna even enthousiast als mij!
    Wij hebben beiden (nog) geen spijt om wasbaar te luieren! ☺

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.