Waarom zou je kiezen voor een heel pakket?

We krijgen weleens de vraag waarom wij zo’n fan zijn van pakketten en dit ook adviseren. In dit blog leggen we je graag uit hoe wij hierover denken.

Wasbare luiers Billenboetiek Utrecht Totsbots Breberky Popolini luxepakket.jpeg

Laten we beginnen met geruststellend nieuws: ons retourbeleid is aangepast op het advies een pakket te kopen. Dat willen zeggen dat alles wat ongebruikt en niet voorgewassen is binnen een jaar gewoon omgeruild mag worden. Gekozen voor een pakket met een combinatie van klittenband en knoopjes en blijk je toch een voorliefde voor knoopjes te hebben? Geen punt. Neem contact met ons op voor retourinstructies en al je ongebruikte klittenband luiers kunnen worden omgeruild voor luiers met knoopjes! Dat neemt alvast wat mogelijke zorgen weg. De reden dat wij dit soepele retourbeleid hanteren is omdat we merken dat na onze consults mensen toch vaak direct kiezen voor de soort luier die bij ze past. Er wordt dus simpelweg niet veel geruild.

Routine

Wij staan heel erg achter de keuze om direct voor een heel pakket te gaan omdat we merken dat wanneer je alles in huis hebt je de meeste kans hebt van slagen. Met maar vijf luiers in huis ben je nog niet eens een dag verder, je hebt geen volle was, moet toch weer overstappen op wegwerp en zo kom je niet in een makkelijke routine.

Tijd

Waarom al in verwachting een heel pakket samenstellen? Omdat je nu nog alle rust en tijd hebt om na te denken over olifantjes of toch egeltjes, effen kleuren of toch streepjes, etc. De meeste mensen kiezen zelf de patroontjes en kleuren uit van hun luiers maar er is ook de optie dat wij die voor je uitkiezen. Vaak hebben deze mensen hun kindje al gekregen en voelen ze naar ons idee minder rust om nog echt te tijd te nemen voor al deze opties.

Verschillende pakketten:

Wij bieden een aantal pakketten aan, zo kun je kiezen voor enkel maat één of twee of een combinatie van één en twee. Al deze keuzes bestaan dan weer uit de opties basis, comfort en luxe.

Basispakket
Wasbare luiers Billenboetiek Utrecht Totsbots Breberky Popolini basispakketHet basispakket bevat het absolute minimum voor een start met wasbaar luieren. Er zitten geen accessoires bij zoals een luieremmer, dit pakket is een prima keuze voor als je elke dag wassen niet erg vindt en wellicht al wat accessoires cadeau hebt gekregen van familie en vrienden.

 

Comforpakket
Wasbare luiers Billenboetiek Utrecht 6 Breberky Popolini basispakketHet comfortpakket bevat een ruimer aantal luiers, zo heb je wat meer speling en kun je dus iets relaxter wassen. Het pakket bevat de accessoires die je nodig hebt om wasbare luiers goed te kunnen gebruiken. Zo zit er een luieremmer met wasnetten in en daarnaast bijvoorbeeld een wetbag om ook onderweg je wasbare luiers te kunnen gebruiken.

 

 

 

Luxepakket
Wasbare luiers Billenboetiek Totsbots Utrecht Breberky Popolini basispakketOns paradepaardje is het luxepakket waarin je alles vindt wat je nodig hebt: Voldoende luiers om relaxt te wassen, benodigde accessoires als een emmer, maar ook zaken als billendoekjes, billenspray, zwemluiers en een verschoningsdekentje. Echt een compleet pakket om nooit mis te grijpen van geboorte tot zindelijkheid. Het énige wat je dan nog af en toe extra zult aanschaffen zijn de inlegvellen, maar dat is dan ook alles wat je aan wegwerpartikelen nodig hebt.

 

 

Kan ik zelf alles uitkiezen?

Ja, zodra de betaling van je pakket binnen is krijg je een link in je mail. Met deze mail word je stap voor stap digitaal aan de hand genomen. Je kunt alle soorten/kleuren/maten kiezen die in de webshop voorradig zijn, precies zoals je zelf wil. De één kiest alle luiers en overbroekjes in dezelfde kleur en de ander wil van ieder merk, kleur en print iets anders. Beide opties zijn prima. Bij iedere stap geven we tips over wat wij aan zouden raden, mocht er iets in de keuze niet zo handig zijn naar ons idee dan nemen we voor verzending eerst even contact met je op. Soms is zo’n keuze heel bewust gemaakt, soms zijn mensen ons dankbaar dat we even aan de bel trokken.

Bekijk hier hoe zo’n keuzemenu werkt:

Vragen

Wij vinden het een prettig idee dat onze klanten hier de (digitale) deur uitgaan met een gedegen assortiment aan luiers zodat jullie ontspannen kunnen beginnen met wasbaar luieren. Juist doordat er zoveel keuze is en we weten hoe overweldigend het krijgen van een kind al is: het laatste wat je wil is nog moeten nadenken en twijfelen of je wel genoeg luiers hebt, of je alle benodigdheden wel in huis hebt en of je het wel redt tot de volgende wasbeurt. Dat denkwerk hebben wij al voor je gedaan en het enige dat jullie dan nog hoeven te doen is kiezen welk pakket, welke merken en welke kleurtjes en printjes jullie willen. En geloof ons: dat alleen al is intensief genoeg met alle opties die we hebben!

Henriette en Mileen zijn hier trouwens komen werken nadat ze zelf zó enthousiast waren over hun pakket, hier zie je Henriette uitleggen waarom zij een pakket aanraadt:

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.