Het ultieme cadeau voor een babyshower:

Persoonlijker kan je een overbroekje niet maken. Trommel alle vriendinnen van de aanstaand moeder op, zorg voor wat witte overbroekjes en of luiertassen en maak er iets leuks van. Bij iedere verschoning wordt ze herinnerd aan dit feestje. Dat moment waarop je je niet voor kon stellen dat een echt kindje deze luiers zou gaan dragen. Uit ervaring kunnen wij je vertellen: Dat is gaaf!

babyshower tips billenboetiek totsbots

1: Koop witte overbroekjes en of luiertassen
Mocht je ze in de winkels Eindhoven of Utrecht willen kopen mail ons dan even, witte broekjes en tasjes zijn daar niet altijd voorradig.

2: Zoek vrolijke merkstiften (geen textielstiften!!!)
Belangrijk is dat je echt merkstiften gebruikt. Textielstiften blijven niet zitten op PUL-materiaal. Mocht je in Utrecht wonen en toch al net de broekjes gekocht hebben bij draagkracht dan kan je goede stiften vinden bij Lorjé. Dat is de kantoorartikelenwinkel op de Neude. Mocht je zelf al wasbare luiers gebruiken dan is het aan te raden de stiften even te testen op jouw broekjes. Veel stiften houden een paar hete wasjes toch niet vol. Ook goed om te weten; heel lichte kleuren als geel zijn vrolijk maar minder lang zichtbaar dan de wat donkerder kleuren.

3: Zorg voor stevig tape en een oude doos
Wanneer je de broekjes versiert is het fijn om ze stevig vast te binden zodat de oppervlakte tekenbaar is. Dit kan je doen door het broekje om een oude opgevouwen doos te binden. Je kan het klittenband dan met tape vast plakken.

Heel veel plezier en graag zien (en plaatsen) we jullie resultaten hier!!!

Ook tips of ideeën? Plaats ze in een reactie hier onder..

 

Een reactie op “Babyshower tip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.