Billenboetiek Promopakketje

 0,00

Wat leuk dat je het wasbareluierevangelie mee wilt verspreiden!!! Fijne plekken zijn verloskundigenpraktijken, echocentra, zwangerschapsclubs en het consultatiebureau. We willen je wel nadrukkelijk vragen om echt toestemming te vragen. Hieronder kan je invullen aan welke hoeveelheden je denkt. Zonde om je 100 folders te sturen terwijl je zelf aan een stuk of vijf dacht.

PS Mocht je er een linnen tasje bij willen, geef dit dan aan in de laatste optie!

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.