Bamboozle Wrap

(22 klantbeoordelingen)

 15,00 19,00

  • Soepel overbroekje met het beste klittenband
  • Ook geschikt om enkel Bamboozlepads in te plaatsen
  • Productie in Schotland
  • Maat 3 is in minder prints verkrijgbaar

LET OP 1: Momenteel zitten we in een overgangsfase van de oude klittenbandsluiting naar de nieuwe. Het kan dus zijn dat je gekozen broekje een nieuwe sluiting heeft, maar geen zorgen: die werken net zo fijn!

LET OP 2: Totsbots zit in een overname, daardoor is onze voorraad beperkt. De productie wordt weer opgestart, maar dit kan helaas nog enkele maanden duren.

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.