TotsBots Bamboozle Stretch

(19 klantbeoordelingen)

 19,00 22,50

– Zachte, soepele basisluier van bamboeviscose
– 80% Bamboeviscose 20% microvezel
– Absorbeert snel en veel
– Productie: Schotland

Goed om te weten: De luiers in dierenprint zijn niet in alle maten aanwezig, dit heeft er mee te maken dat deze luiers een tijd lang in een ander atelier en dus op een andere manier zijn geproduceerd. Wij zijn vinden de kwaliteit van deze batch niet goed genoeg. De luiers met dierenprint die je hier wèl kunt vinden voldoen dus ook allemaal aan onze kwaliteitsnorm.

Zie instructiefilmpje onderin

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.