Voordeelpakket Maat 2 (tot de zindelijkheid)

(9 klantbeoordelingen)

 390,00 980,00

Pakket wasbare luiers voor kinderen tot zindelijkheid

  • Basispakket: Puur basisluiers, overbroekjes en inlegvellen
  • Comfortpakket: Meer basisluiers plus de hoogstnodige accessoires
  • Luxepakket: Alles wat je nodig kan hebben compleet in één pakket

Hoe werkt het? Je bestelt eerst hieronder het pakket, daarna krijg je per mail een link naar de pagina waar je zelf stap voor stap alle prints en kleuren uit kunt kiezen. Op deze manier kan je uit ons hele assortiment kiezen. 

Helemaal geen zin om keuzes te maken? Kies dan voor de laatste optie, we stellen dan een mooi pakket voor je samen. Je kunt in de bestelnotities nog specifieke wensen (bv géén clowns!!!) aangeven waar we rekening mee zullen houden.

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.