Basispakket maat 2 (tot de zindelijkheid)

 385,00

Pakket wasbare luiers maat 2 tot de zindelijkheid

  • 16 Basisluiers naar keuze maat 2 (of 17 wanneer je voor Popolini luiers kiest)
  • 4 Overbroekjes naar keuze maat 2 
  • 2x  inlegvellen (rol en/of doosje)

Hoe werkt het? Je bestelt eerst hieronder het pakket, daarna krijg je per mail een code waarmee je het zelf kunt samenstellen. Op deze manier kan je uit ons hele assortiment kiezen. Wil je toch liever alles even gevoeld hebben voor je een keuze maakt? Maak dan een afspraak om bij ons in de watertoren in Utrecht je pakket samen te stellen.

Helemaal geen zin om keuzes te maken? Kies dan voor de laatste optie, we stellen dan een mooi pakket voor je samen. Je kunt in de bestelnotities nog specifieke wensen (bv géén clowns!!!) aangeven waar we rekening mee zullen houden.

Wissen

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen.
Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.