STENEN WINKELS MET WASBARE LUIERS

We zijn regelmatig aanwezig in een aantal winkels, zodat je onze producten kan zien, informatie kan krijgen en vragen kan stellen. In deze winkels ligt de hele week een selectie van onze luiers en accessoires, maar kijk voor de momenten dat we er zelf zijn even hieronder. Graag tot ziens!

WATERTOREN, Utrecht

Ons ‘hoofdkantoor’ zit op de zesde verdieping in de watertoren in Rotsoord, Utrecht. Je bent hier van harte welkom voor uitleg en informatie. Je kan daarvoor een afspraak maken, of gewoon langs komen op onze informatie-ochtenden en -avonden. Zie de agenda hieronder voor een overzicht. Je kan hier ook op afspraak bestellingen afhalen.

OV: De afstand tussen Station Vaartsche Rijn en de watertoren is 400 meter. Zeer goed te lopen dus. Vaartsche Rijn is het nieuwe station tussen Utrecht Centraal en Utrecht Lunetten in. (Link wandelroute)

Adres:
Heuveloord 25h
3523 CK Utrecht

wasbare luiers in Utrecht (Oude Gracht Draagkracht)

DRAAGKRACHT, Utrecht

Een flink aantal van onze luiers kan je vinden in de winkel van Draagkracht. In deze kinderwinkel bevinden zich verschillende kleine ondernemers. Iedere dinsdagmiddag kan je van 13:30u tot 17u terecht met al je vragen over wasbare luiers. Één van ons zal dan in de winkel aanwezig zijn. Bestellingen kan je ook afhalen in de winkel.

Adres:
Oudegracht 82
3511AT Utrecht

blendut-wasbare-luiers-billenboetiek

BLENDUT, Utrecht

Ook kan je een kleine selectie van onze luiers bewonderen in BlendUt, de conceptwinkel in Utrecht vlak bij station Terwijde. Vaak is er op de vrijdag iemand van de Billenboetiek aanwezig om al je vragen aan te stellen, kijk onderaan deze pagina voor de planning.

Adres:
Ella Fitzgeraldplein 4
3543 EP Utrecht

nieuwste shop in shop wasbare luiers billenboetiek eindhoven yeah

Kleine Duimpjes, Eindhoven

Sinds kort zijn onze wasbare luiers  ook te vinden in de kinderwinkel Kleine duimpjes. Iedere woensdag van 10u tot 17u staat er iemand van de billenboetiek paraat om je vragen te  beantwoorden of puur voor een duidelijke instructie.