STENEN WINKELS MET WASBARE LUIERS

We zijn regelmatig aanwezig in een aantal winkels, zodat je onze producten kan zien, informatie kan krijgen en vragen kan stellen. In deze winkels ligt de hele week een selectie van onze luiers en accessoires, maar kijk voor de momenten dat we er zelf zijn even hieronder. Graag tot ziens!

WATERTOREN, Utrecht

Ons ‘hoofdkantoor’ zit op de zesde verdieping in de watertoren in Rotsoord, Utrecht. Je bent hier van harte welkom voor uitleg en informatie. Je kan daarvoor een afspraak maken, of gewoon langs komen op onze informatie-ochtenden en -avonden. Zie de agenda hieronder voor een overzicht. Je kan hier ook op afspraak bestellingen afhalen.

OV: De afstand tussen Station Vaartsche Rijn en de watertoren is 400 meter. Zeer goed te lopen dus. Vaartsche Rijn is het nieuwe station tussen Utrecht Centraal en Utrecht Lunetten in. (Link wandelroute)

Adres:
Heuveloord 25h
3523 CK Utrecht

wasbare luiers van de Billenboetiek in Amsterdam de Boezemvriend

Boezemvriend, Amsterdam

Iedere woensdagmorgen zijn we tussen 11 en 14u te vinden in de Boezemvriend. Dit is naast een prachtige babywinkel ook een gezellig cafe voor jonge ouders ook de plek waar je terecht kunt met al je vragen rondom de zwanger- en het ouderschap. Er worden cursussen gegeven, individuele consults en er zijn specifieke momenten waarop je in contact kunt komen met andere jonge ouders.

Adres:
Overtoom 205
1054 HT Amsterdam

wasbare luiers in Utrecht (Oude Gracht Draagkracht)

DRAAGKRACHT, Utrecht

Een flink aantal van onze luiers kan je vinden in de winkel van Draagkracht. In deze kinderwinkel bevinden zich rond de 60 verschillende kleine ondernemers. Iedere donderdagmiddag kan je van 13:30u tot 17u terecht met al je vragen over wasbare luiers. Één van ons zal dan in de winkel aanwezig zijn. Bestellingen kan je ook afhalen in de winkel.

Adres:
Oudegracht 82
3511AT Utrecht