Kom in contact met een ambassadeur of wasbare luier consulent

Onze ambassadeurs zijn geen mensen met volledige wasbare luier opleidingen en met emmers vol verschillende soorten en merken wasbare luiers maar gewoon onze klanten die het leuk vinden om hun deuren voor je te openen en je vragen te beantwoorden. Geen gelikt praatje dus waar ze iets op verdienen maar hun eigen gewassen luiers en hùn ongecensureerde ervaring.

Is Utrecht te ver voor je of wil je gewoon eerst eens kijken wat wasbare luiers betekenen voor onze klanten? Vul dan dit formulier in, we brengen je in contact met iemand uit je omgeving.

  Locatie

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Opmerkingen

  Hoe word ik ambassadeur van de Billenboetiek?

  Zelf helemaal overtuigd en nu in alle staten om net als wij de rest van de wereld aan de wasbare luiers te krijgen? Dat is precies waarom wij de Billenboetiek gestart zijn.

  We merken dat klanten tevreden zijn en mee willen helpen het wasbareluierevangelie te verspreiden maar nog niet precies weten hoe. Hier geven je wat verschillende mogelijkheden. Heb je zelf tips of ideeën? Mail ons, we vinden het altijd leuk om mee te denken.

  Folders & Posters
  Je kan bij ons net zoveel folders en posters bestellen als je wilt. Je kunt ze achterlaten op het consultatiebureau, bij de babyafdeling van de bibliotheek, in de (biologische) winkel, de pufclub, etc. We vinden het erg belangrijk dat bedrijven en instellingen achter ons product staan dus vraag altijd eerst om toestemming!

  Ambassadeur:
  Ben je klant van ons en wil je ook je deuren open stellen voor geïnteresseerden in de buurt? Mail ons je gegevens en we nemen contact met je op.

  Markten
  Vind je het leuk om op markten of beurzen te staan, om mensen keer op keer uit te leggen hoe de luiersystemen werken, om iedere keer weer die neusophalende klant te zien smelten bij de bamboozle, om 100 keer te vertellen dat je er niet alleen het milieu mee bespaart maar ook de portemonnee en de kinderhuid, om steeds weer uit te leggen dat er geen speld bij komt kijken maar klittenband of knoopjes? Weet je een markt in jouw omgeving waar we goed zouden passen of zou je graag mee willen helpen op beurzen? Mail ons je gegevens en geef aan wat je zou willen betekenen!

  Reviews
  Voor onze vindbaarheid is het belangrijk dat mensen onze website benoemen, plaats een link op je favoriete forum, schrijf een review op google, blog over ons, recenseer ons op facebook. Volg ons op Instagram. Hoe meer we genoemd worden hoe makkelijker we vindbaar worden.