Hoe word ik ambassadeur van de Billenboetiek?

 

Zelf helemaal overtuigd en nu in alle staten om net als wij de rest van de wereld aan de wasbare luiers te krijgen? Dat is precies waarom wij de Billenboetiek gestart zijn.

We merken dat klanten tevreden zijn en mee willen helpen het luierevangelie te verspreiden maar nog niet precies weten hoe. Hier geven je wat verschillende mogelijkheden. Heb je zelf tips of ideeën? Mail ons, we vinden het altijd leuk om mee te denken.

Folders & Posters
Je kan bij ons net zoveel folders en posters bestellen als je wilt. Je kunt ze achterlaten op het consultatiebureau, bij de babyafdeling van de bibliotheek, in de (biologische) winkel, de pufclub, etc. We vinden het erg belangrijk dat bedrijven en instellingen achter ons product staan dus vraag altijd eerst om toestemming!

Reviews
Voor onze vindbaarheid is het belangrijk dat mensen onze website benoemen, plaats een link op je favoriete forum, schrijf een review op google, blog over ons, recenseer ons op facebook. Hoe meer we genoemd worden hoe makkelijker we vindbaar worden.

Consulent 
Sta je achter onze producten en zou je het leuk vinden om mensen thuis te informeren over wasbare luiers dan kunnen we je als consulent op onze site plaatsen. Zo kunnen mensen uit jouw omgeving je aanspreken. Omdat een eerste gesprek heel precair is en mensen veel uiteenlopende vragen hebben zijn hier een aantal voorwaarden aan verbonden, mail ons wanneer je geïnteresseerd bent.

Markten
Vind je het leuk om op markten of beurzen te staan, om mensen keer op keer uit te leggen hoe de luiersystemen werken, om iedere keer weer die neusophalende klant te zien smelten bij de bamboozle, om 100 keer te vertellen dat je er niet alleen het milieu mee bespaart maar ook de portemonnee en de kinderhuid, om steeds weer uit te leggen dat er geen speld bij komt kijken maar klittenband of knoopjes? Weet je een markt in jouw omgeving waar we goed zouden passen of zou je graag mee willen helpen op beurzen? Mail ons je gegevens en geef aan wat je zou willen betekenen!

Ambassadeurs

Kom in contact met onze ambassadeurs

Vul het formulier in, dan brengen we jullie met elkaar in contact.

Fields marked with an * are required