Verzending binnen Nederland

Verzenden gebeurt via PostNL, indien mogelijk nog op dezelfde dag. Bij een besteding van meer dan € 99 betalen wij jouw verzendkosten, daaronder vragen we een bijdrage van € 5,99. Op de dag van verzending ontvang je een track & trace code waarmee je je pakket kan volgen, zodat je weet wanneer je je luiers kan verwachten. In principe heb je ze de volgende dag in huis.

Je hebt bij je bestelling bij de Billenboetiek de keuze voor een hergebruikte verpakking of een nieuwe. De hergebruikte verpakkingen zijn bijvoorbeeld dozen waarin wij zelf luiers hebben ontvangen, of doosjes die door buurtbewoners bij ons worden afgegeven. We controleren ze altijd, want ze moeten natuurlijk wel stevig én schoon zijn.

Verzending naar het Buitenland

Verzenden naar België kost € 8,99 en is gratis vanaf een besteding van € 100,00. Voor verzending naar andere landen gelden weer andere tarieven, neem voor de zekerheid even contact op voor het actuele tarief.

Afhalen

Je kan je bestelling natuurlijk ook kosteloos komen afhalen in Utrecht, in “onze” watertoren (zie het adres onderaan deze pagina). Vink dan bij je bestelling “afhalen” aan en zet in de bestelnotities, of in een mailtje, even wanneer je langs zou willen komen. We bevestigen dan even en zorgen dan dat je bestelling op dat moment klaar ligt.

Afhalen in een winkel kan ook, bij Draagkracht in Utrecht (Oudegracht 82) ligt je bestelling dan vanaf de eerstvolgende donderdagmiddag klaar, bij de Boezemvriend in Amsterdam (Overtoom 205) vanaf de eerstvolgende woensdag.

Retouren

Als er geen sprake is van een defect dat onder de garantie valt accepteren we alleen ongebruikte en ongewassen artikelen retour. Zie hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden.

Als je iets retour wil zenden horen we dat graag van tevoren, via een mailtje naar [email protected]. Je kunt het dan met een begeleidend briefje met je naam en ordernummer opsturen naar het volgende adres:

Billenboetiek
Heuveloord 25-H
3523 CK  Utrecht