Verzending binnen Nederland

Verzenden gebeurt via PostNL of DHL, indien mogelijk nog op dezelfde dag. Bij een besteding van meer dan € 99 betalen wij jouw verzendkosten, daaronder vragen we een bijdrage van € 5,99. Op de dag van verzending ontvang je een track & trace code waarmee je je pakket kan volgen, zodat je weet wanneer je je luiers kan verwachten. In principe heb je ze de volgende dag in huis.

Bij de Billenboetiek kan je kiezen voor een hergebruikte verpakking of een nieuwe. De hergebruikte verpakkingen zijn bijvoorbeeld dozen waarin wij zelf luiers hebben ontvangen, of doosjes die door buurtbewoners bij ons worden afgegeven. We controleren ze altijd, want ze moeten natuurlijk wel stevig én schoon zijn.

Verzending naar het Buitenland

Verzenden naar België kost € 8,99 en is gratis vanaf een besteding van € 150,00. Voor verzending naar andere landen gelden weer andere tarieven, neem voor de zekerheid even contact op voor het actuele tarief.

Afhalen

Je kan je bestelling natuurlijk ook kosteloos komen afhalen in Nieuwegein (zie het adres onderaan deze pagina). Vink dan bij je bestelling “afhalen” aan, en krijg je na het klaarzetten van je pakketje een mailtje met linkje, om ons te laten weten wanneer je je pakketje komt afhalen.

Afhalen in een winkel kan ook bij de Boezemvriend in Amsterdam (Overtoom 205) maar het duurt dan wel tot 2 weken voor het klaar ligt.

Retouren

Als er geen sprake is van een defect dat onder de garantie valt accepteren we alleen ongebruikte en ongewassen artikelen retour. Zie hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden.

Als je iets retour wil zenden horen we dat graag van tevoren, via een mailtje naar info@billenboetiek.nl. Je kunt het dan met een retourformulier met naam en ordernummer opsturen naar het volgende adres:

Billenboetiek RETOUR
Ravenswade 212-A
3439 LD Nieuwegein