De Trashtasstic: De luier voor wie wèl al die leuke printjes wil maar niet het gedoe!

1 APRIL

Natuuuuuuurlijk heeft Totsbots geen wegwerpluiers in haar assortiment maar wel heel mooie wasbare luiers!!!
Geen idee wat wasbare luiers zijn? Of hoe je een kindje verschoont in deze luiers?
Check onze filmpjes of doe eens gek en bestel zo’n consultemmer!

Fopsbots TRASHTASSTIC wegwerpluiers Billenboetiek utrecht 1 april
Deze schattige luiertjes van Totsbots zijn voorlopers van de huidige luiers

Tijdelijk geen inloopmomenten!

Om het risico op verspreiding van het coronavirus zo beperkt mogelijk te houden zijn alle inloopmomenten in de watertoren en in de winkels geschrapt. Soms kan het erg druk zijn en dat vinden we in deze beperkte ruimte niet verantwoord. We hebben daarom tijdelijk iets nieuws bedacht; het consult pakket! Je schaft voor een borgsom een pakket aan en krijgt daar automatisch een persoonlijk consult bij aangeboden!

 

Kom langs op één van onze informatieavonden


Onze populairste producten

+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken
Maat 1, 2 & 3
 19,00 22,50
+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken

Accessoires

Zwemluier Totsbots

 16,00

 

WASBARE LUIERS VOOR je pasgeboren kindje TOT aan DE ZINDELIJKHEID

Er zijn veel verschillende soorten wasbare luiers. Dat kan misschien wat overrompelend werken.
Kijk eens rustig rond, bedenk wat jij zou willen en vraag ook gerust om hulp.
Dat kan per mail, telefoon of in één van de conceptwinkels!

De voordelen van wasbare luiers

Wasbare luiers zijn niet meer zoals vroeger, maar eenvoudige broekjes met klittenband of drukknoopjes. Ze zijn goedkoper dan wegwerpluiers, beter voor het milieu en de kinderhuid, en zien er veel leuker uit. Je hoeft niet bang te zijn dat het vies is of veel gedoe, het inlegvel gooi je weg met ontlasting en al en de wasmachine doet de rest.

 

Herbruikbare luiers koop je bij de Billenboetiek

Wanneer je bij de Billenboetiek wasbare luiers koopt kies je ook voor onze service. We denken met je mee net zo lang tot het voor jou werkt. Je kunt ons mailen maar ook bellen, appen of langs komen. Lees eens hoe onze klanten de service ervaren.

Bekijk de reviews

 

Wasbare luiers, hoe werkt het?

Er zijn verschillende luiersystemen. Wij maken onderscheid tussen tweedelige systemen (basisluier en overbroekje) en alles-in-één systemen. Voor meer informatie over de verschillen en de voor- en nadelen kan je terecht op onze informatiepagina. Als je er niet uit komt helpen we je graag verder. Je kunt contact met ons opnemen door linksonder het contacticoontje aan te klikken. Ook kan je ons natuurlijk gewoon bellen, mailen, appen of langs komen.

Zo werkt het…

 

Over de Billenboetiek

We zijn een jong bedrijf en ons doel is om wasbare luiers tot de standaard te maken. We hebben nu zo’n 800.000 wegwerpluiers voorkomen door al die individuen die kozen voor luiers van de Billenboetiek. Wanneer deze kinderen broertjes of zusjes krijgen verdubbelt dat getal! Help jij ons om dit aantal nog hoger te krijgen?

Wij zijn Hanna en Anne. Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

We willen kunnen garanderen dat aan onze luiers geen kinderarbeid kleeft. Onze wasbare luiers worden gemaakt in Schotland, Oostenrijk, Hongarije, Slowakije, de VS en Polen. Producten uit Azie zijn voor ons op dit gebied niet controleerbaar en verkopen wij om deze reden dus pertinent niet. Onze luiers zijn vóór kinderen, niet door kinderen!

Lees meer over ons