Wasbare luiers Sale – Popolini Strikluiers 4x

 13,00

Wij zijn de Billenboetiek begonnen om duidelijk te maken dat wasbare luiers heel eenvoudig kunnen zijn en makkelijk. Dat is voor ons de reden geweest om strikluiers niet in ons assortiment op te nemen. Ze absorberen naar ons idee te weinig en we vinden het zowel bij het omdoen als bij het wassen gedoe opleveren. Toch wilde een klant ook van deze luiers een pakket aanschaffen, wij bestelden ze voor hen maar in korte tijd kwamen ze er op terug en wilden ze hun pakket alsnog ruilen voor basisluiers waardoor we nu met 24 Strikluiers zitten. Wie heeft er zin in een retro waslijntje?

– Per pakketje van 4
– 100% GOTS katoen

Uitverkocht

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.