Wasbare Luiers Sale – Biologisch afbreekbare schoonmaakdoekjes (helaas te goed afbreekbaar om als inlegvel te gebruiken)

(1 klantbeoordeling)

 0,75

– Kwaliteit wat ons betreft niet stevig genoeg voor inlegvellen
– 100% biologisch afbreekbaar
– Prima als billendoekje
– Productie: België
– Niet wasbaar
– Superzacht
– Ook te gebruiken als Swiffer doekjes

Popolini heeft 5 maanden zonder inlegvellen gezeten, als een malle hebben ze alternatieven gezocht en gelukkig ook gevonden zie hier. Déze rol bleek helaas toch echt niet de gewenste kwaliteit waar we op hoopten en verkopen we daarom als biologisch afbreekbaar zacht poetsdoekje. Alles beter dan weggooien!

Uitverkocht

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.