Enig resultaat

Bij sommige poppen krijg je automatisch 3 wegwerpluiertjes cadeau. WAAROM? Laten we onze kinderen alsjeblieft leren dat het anders kan! We hebben twee poppenluiers in ons assortiment. De poppenluier van Popolini is speciaal voor poppen ontwikkeld, de Teenyfit Star van Totsbots eigenlijk niet, lees onder het product waarom we die toch onder de poppenluiers scharen!

Wij zijn Hanna en Anne.

Bij onze kinderen kwamen we er achter dat moderne wasbare luiers heel eenvoudig werken, ze niet vies zijn, veel geld en vooral milieu besparen. We vonden het niet eenvoudig om de juiste luiers te vinden, en hadden de behoefte aan een winkel waar je de wasbare luiers op je gemak kon bekijken. Toen die er niet bleek te zijn en Anne geen baan kon vinden besloot hij voor die winkel te gaan.

Super vriendelijk, gepassioneerde en bovenal deskundige mensen die alle tijd nemen om alles over wasbare luiers en diverse systemen uit te leggen. Daarnaast verkopen ze kwalitatief zeer goede luiers, die op milieu- en arbeidersvriendelijke manier worden gemaakt.

Nathalie de Vries
Vragen, of kom je er niet uit? Schrijf je in voor een gratis informatiebijeenkomst
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.