WASBARE LUIER FOTOSHOOT

Omdat wasbare luiers vaak een suf imago hebben wilden we een stoere, modieuze, liefdevolle en hippe shoot voor dit mooie product!

Al gauw hadden we een fantastische fotograaf gevonden (Leonard Walpot). Toen we een bestelling naar een klant fietsten (jawel, zo groen mogelijk bezorgen!) werden we verliefd op haar huis. Dit bleek Tynke van den Heuvel te zijn, de eigenaresse van Studio Mae, ook de locatie voor de shoot was gevonden. Nu de kinderen nog!

In een mum van tijd meldden zich talloze ouders aan, veel klanten, vrienden van klanten en op de sociale media bleek men ook niet te slapen want de aanmeldingen stroomden binnen. Na sluitingsdatum ging dat gerust nog even door, zelfs na de shoot nog. Helaas hebben we veel ouders nee moeten verkopen omdat we bomvol zaten.

Dat bleek ook op de dag van de shoot, het was rennen geblazen, even acclimatiseren, omkleden, foto’s maken, nieuwe luier om, wachten, toch een andere luier, kleintje voeden, foto’s maken, nieuwe luier en hup daar stonden alweer drie andere modelletjes klaar. Zonder onze assistenten Annabelle en Diana waren we nergens geweest. Zij begeleidden de ouders, checkten of de luiers goed zaten en dwongen ons soms iets te drinken.

billenboetiek wasbare luiers milovia pocket nappy coolmax   billenboetiek wasbare luiers wolbroekje popolini

Waar het ene modelletje nog maar een paar weken oud was daar was het andere al een stoere driejarige die zelf wel even haar overbroekje uit kwam kiezen. Een jongetje dat maar heel kort de tijd had bleek precies de luier aan te hebben die wij wilden vast leggen, die luiers blijven mooi dus heeft hij de shoot gedraaid in zijn eigen luier! Waar een moeder had verwacht dat haar dochtertje echt zou moeten wennen aan die fotograaf met zijn grote camera’s kwam een waar model los. Frank en vrij rende zij door te tuin en zonder te poseren werden de mooiste foto’s geschoten. Weer een ander kleintje bleef toch liever bij moeder en ook dat leverde schitterende plaatjes op.

Nu is het allemaal voorbij, de adrenaline zit nog steeds in ons lijf, we kijken terug op een hectische maar vooral ook gave shoot. We hebben het materiaal om onze site de komende tijd die modieuze uitstraling te geven. We kunnen weer vooruit met ons promotiemateriaal en als we weer even terug willen naar die dagen dan hebben we het filmpje nog!

 

En dan nog even Louis, Mila en Imme; de modelletjes die hun carrière vorig jaar al gestart zijn bij de Billenboetiek:

https://www.billenboetiek.nl/wp-content/uploads/2017/08/Fotoshoot-Billenboetiek-onze-vaste-modellen-een-jaar-later-1.png.  before and after billenboetiek wasbare luiers

Fotoshoot M Billenboetiek onze vaste modellen een jaar later 2

 

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.