Billenboetiek heeft een band met:

 

Billenboetiek linkt Draagkracht
Draagkracht – Is de winkel in Utrecht waar wij en 35 andere kleine ondernemers samen onze babyproducten verkopen. De winkel is meer dan een verkoopplek, het is een plaats waar je kan voeden, thee drinken en waar je kunt leren een draagdoek te knopen met behulp van een gecertificeerd draagdoekenconsulent.

Billenboetiek linkt kleine-duimpjes-apenkopje
Kleine Duimpjes & Apenkopje – Is dè nieuwe winkel in Eindhoven op het gebied van houten speelgoed, toffe kinderkleren (ook voor jongens!!!!) en al het andere mooi’s. Trots dat wij daar tussen staan met onze oh zo mooie luiers. Één dag per week (meestal de woensdag) zijn wij hier aanwezig om uitleg te geven over alles wat met luiers te maken heeft.


Lev in wasbare luier van de Billenboetiek en jas van Sep7ember

Sep7ember – Fantastische jasjes en toebehoren van vintage (hergebruikte) wollen producten vervaardigd in Amsterdam door Marlous de Winter. Iedere jas is uniek. Een feest om te zien, voelen en in te spelen. Laat de sneeuw maar komen! Sommige producten kunnen ook in samenspraak met Marlous, daarvoor kan je contact met haar opnemen.

 

Camping Le Paradou – Is de camping waar eigenaren Eva en Geert Jan het gebruik van wasbare luiers stimuleren door de luierwasjes kosteloos aan te bieden. Lees meer over de reden van deze keuze op ons blog over luiers op vakantie. Op deze prachtige camping kan je zowel een huisje huren, als je tent plaatsen. Het is zelfs mogelijk om in een paddestoel te overnachten!

 

zwangere zaak Utrecht

Zwangere Zaak – In Utrecht kan je je perfect voorbereiden op je bevalling. Er is de tijd om al je vragen te beantwoorden, in gesprek te komen met medezwangeren en alles wat er bij komt kijken. Ook is er de mogelijkheid tot massage (een massagetafel met een buikgat, weer even op je buik liggen!!!), opvoedcursussen, peutergym, etc.

 

Billenboetiek linkt vadercursus
Vadercursus – In verschillende steden kan je naar de cursus “Aanpakken voor Aanstaande Vaders”. Deze cursus speciaal ontwikkeld voor aanstaande vaders door vader en verloskundige David Borman. De cursus geeft praktische informatie en tips over de periode die je leven als man ingrijpend zal veranderen: de komst van je kind.

 

Billenboetiek linkt Studio Karel en Linda
Studio Karel & Linda – Mocht je om vormgevers verlegen zitten en onze vormgeving nu toevallig heel fantastisch vinden neem dan contact op met Linda of Karel in Tilburg. Eerst even wat meer bekijken? Neem nou onze infographic, need we say more?!

 

Billenboetiek heeft een linkt met Echobureau Utrecht

Echobureau Utrecht – In de binnenstad van Utrecht vind je in een prachtig pand dit echobureau waar je zó vriendelijk geholpen wordt en er de ruimte en respect is voor jullie wensen. Iedereen kan hier een echo laten maken op eigen initiatief of op verwijzing van de verloskundige of huisarts.

Billenboetiek heeft een link met zingend zwanger

Zingend Zwanger – Door te zingen met elkaar, op een ontspannen en bijzondere manier kom je in contact met je kindje, jezelf en andere zwangeren.  Zang- of zangleservaring is niet nodig. Iedere zwangere is welkom.

 

Link Billenboetiek naar hippegeboortekaartjes

Hippe geboortekaartjes – Bij hippe geboortekaartjes kan je alle kanten op maar wat ons betreft is nog het mooiste dat per kaartje €0,25 naar een goed doel gaat. Stuur dus zelfs de aller verste oom van de buurman’s zus d’r schoonmoeder ook gewoon een kaartje, je doet er goed aan!!!