De Billenboetiek biedt de volgende betaalmogelijkheden:

– iDeal
U betaalt rechtstreeks op de webshop middels internetbankieren, alleen mogelijk wanneer u gebruik maakt van een Nederlandse bankrekening. Uw betaling is direct bij ons binnen en de bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden.

– Overboeking
U betaalt via uw bank en vermeldt daarbij het betaalkenmerk. Wanneer wij uw betaling ontvangen hebben verzenden we uw bestelling.

– Betalen bij afhalen
U kunt uw bestelling afhalen aan de Ravenswade 212-A in Nieuwegein. Het is vooralsnog niet mogelijk om te pinnen op dit adres, hier wordt aan gewerkt. Contante betaling is wel mogelijk. Ook kunt u via iDeal uw bestelling al betalen om die vervolgens kosteloos af te halen. U vult dan bij betalingsmogelijkheden ‘afhalen’ in en selecteert vervolgens iDeal. Vermeldt u in de bestelnotitie de datum en tijd waarop u de bestelling af wenst te halen, per mail wordt er vervolgens contact met u opgenomen.

– Cadeaubon
Het is mogelijk om te betalen met cadeaubonnen van kadobononline.nl, nationalegroenekadobon.nl en baby-bon.nl, en natuurlijk met onze eigen cadeaubon. Vul bij die laatste bij het afrekenen de code in bij “kortingscode”.

– De Utrechtse Euro
Wij accepteren ook betalingen met de Utrechtse Euro. Plaats hiervoor uw bestelling met als betaalmethode overboeking, en neem even contact op voor de afhandeling van de betaling.

Bent u niet bekend met onze producten, wilt u graag wat meer informatie of simpelweg onze producten met eigen ogen zien? Dat vinden we heel begrijpelijk. Helaas is op dit moment een eigen stenen winkel voor ons nog niet rendabel maar is een groot deel van ons assortiment wel te bewonderen in drie conceptstores in Utrecht en Eindhoven. Ook bent u op afspraak van harte welkom op de Verlengde Hoogravenseweg 164 te Utrecht om onze producten zelf te voelen, te zien en uw vragen te kunnen stellen. We komen we in de regio Utrecht graag bij u langs voor een consult. Mail dan voor een afspraak naar info@billenboetiek.nl